Svalhalla

Standardside

Svalhalla

Hjemmeside: http://svalhalla.123hjemmeside.dk 

”Svalhalla” er en tidligere feriekoloni, som i 1987 blev omdannet til et fritidskollektiv. Vi er nu et familiekollektiv bestående af 6 voksne og 5 børn. Stedet fungerer primært som sommerhus for den store familie, hvilket medfører, at disse mange personer er knyttet meget til stedet, og de ting der er der. Vi har kun meget begrænset udlejning og henleder opmærksomheden på følgende:

 

1/ Huset er, som skrevet privat ejet, og bedes behandlet som et privat hjem. Hvis der sker skader, eller der er vigtige ting, der ikke duer, bedes dette meddelt en af de fire nedenstående personer, primært Sven Christiansen, der koordinerer udlejningen.

 

2/ Nøglen til huset passer til køkkendøren. Hoveddøre låses indefra med slå. Nøgler til TV-stue, værksted, depot og postkasse hænger på nøglebrættet til højre for køkkendøren.

 

3/ El-tavlen er modsat komfurerne. Forbrugt EL modregnes i betalt depositum. Afregning sker på opgiven konto. Der er installeret luft/luft varmepumper, således at Svalhalla kan bruges hele året - MODE skal normalt være "opvarmning", når der skal varmes op - IKKE "auto", da der er flere enheder på samme udedel. Der er elradioatorer i alle rum, så man kommer ikke til at fryse, selvom man lukker døren til sit værelse om natten. Anlægget kan også køle, hvis det bliver nødvendigt. Elpaneler må under ingen omstændigheder overdækkes. Der er brændeovn, som gerne må bruges, hvis man selv medbringer brænde. Hvis brændeovnen anvendes skal varmepumperne sætte i MODE "ventilator" ellers starter de med at køle.

 

4/ Det er ikke tilladt at ryge indendørs.Der skal benyttes askebæger til skod ved rygning udendørs p.g.a. brandfare. Vær i øvrigt påpasselig med brug af grill. I bryggerset er der permanent tilkoblet en 25 m vandslange, som kan nå rundt i huset og bålpladsen om nødvendigt. Brandslukker findes i køkkenet.

 

5/ Skraldespanden til husholdningsaffald samt grønt tømmes hveranden uge i sommersæsonen ellers en gang om måneden.

Skraldespanden til henholdsvis papir/pap og metal/plast tømmes hveranden uge i sommermånederne, ellers en gang hver måned. 

Flasker lægges i flaskecontaineren ved fællesarealet ved busholdepladsen.

 

6/ Opvaskemaskinen kører fint på 30 min. vask, hvis der er skyllet af. Hvis maskinen mangler salt eller afspændingsmiddel, er der nye forsyninger under vasken, ellers køb og vi betaler! Husk at sætte maskinen over, så I kan nå at tømme før afrejse.

 

7/ Der er 2 elektriske vandvarmere, der leverer varmt vand til køkken og toilet/bad. 

 

8/ Husk at tage hensyn til vådliggere.

 

9/ I skal selv medbringe hovedpuder, dyner og linned, da vi kun udlejer i begrænset omfang.

 

10/ Der står støvsuger og spande/vaskemidler i rummet modsat komfurerne. Værelserne og stuerne støvsuges og sengene ordnes. Toiletterne/badet rengøres og køkkenet støvsuges. Begge steder vaskes gulvet – husk køleskab med indhold!

 

11/ Alle billard-ting skal være på plads (kegler og de tre kugler (1 rød 2 hvide) på bordet – poolkugler i kassen - køer i stativet. Der er nye spidser og kridt i det røde bord under vitrineskabet.

 

12/ Når huset forlades tjekkes alle rum for glemte sager og vinduer/døre lukkes/låses. 

 

13/ Både og kajakker må af forsikringsgrunde ikke benyttes.

 

14/ Husdyr må kun medbringes efter aftale.

 

15/ Husk at køre langsomt - max. 20 km. - på grusvejen!

 

16/ Al lejeindtægt bogføres og beskattes.

 

Opstår der problemer skal I kontakte ejerne:

Sven Christiansen                       mobil 42182810        sven.christiansen@gmail.com

Birgit Christiansen  56315057       mobil 51547910           svalhalla@gmail.com

Trine Mikkelsen                           mobil 23419469

Caspar Ask Christiansen               mobil 61662850

 

Vandforsyning:
Gørlev Vandforsyning. tlf 58855020, 21748590. 
Åbningstider kontor man, tir og tor kl. 9 -13 tlf 30294281
mail goerlevvand@goerlevvand.dk

Elektriker og luft/luft varmepumpe:
JK EL & KØL  Abkjær ApS, Kirsebærskoven 3, 4281 Gørlev, Mobil 20270610
kontor 58856180, mail info@jk-as.dk

Skorstensfejer:
Jens Jørgen Kjærulff, Vestre Havenvej 1, 4400 Kalundborg, tlf 40881036

VVS:
Jespers VVS, Navervænget 10, 4400 Kalundborg, tlf 21947370, mail jesper@jespers-vvs.dk